Kopen ray ban zonnebril mannen online  Sale 2015 nieuwe ray ban zonnebril heren Goedkoop, kopen meer ray ban zonnebril heren, de verrassing korting die je hebt.   

Veel mensen zijn bril is van mening dat uit het Westen, is in de moderne tijd in China, een "spiegels" noemen, maar in feite veel literatuur is bevestigd, is in feite de uitvinding van de bril.

De wereld is een van de oudste bril ray ban zonnebril mannen opgegraven uit mijn land - han - dynastie (meer dan 1800 jaar geschiedenis), uit het oogpunt van de lens van natuurlijke kristallen stenen malen, transparant gemaakt en vervolgens door de oorspronkelijke legende, Single, zonder been, met twee tabletten tabletten tabletten met één been, twee benen vijf fasen: Ontwikkeling.In Zuid - en in de tijd, een bril. In het bijzonder mooi vakmanschap, materialen zijn koper frame, Hoorn, ivoor, of zelfs de hoornen.Zelfs de glazen doos is slangenhuid gemaakt.

1270 (de Chinese yuan), Marco Polo in China, rayban zonnebril heren met uitzondering van die van de douane van de economie, wetenschap en technologie van China, en de methoden voor het gebruik van een bril die naar het Westen.Dus, in de westerse wereld, de uitvinding van de lenzen wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste periode in 1268-1289, toen de drager is van monniken en academici, met als gevolg dat de bril niet doen zo nauwkeurig als nu, dus alleen in het kader van de neus manueel de afstand.

In 1452, samen met de bril van de verspreiding in het ray ban zonnebril heren sale Westen door de middenklasse, hogere klasse gestemd, de opkomst van meer verfijnd, meer verfijnde en bril.1500 tot 1899, in het kader van de eerste ontwerp van de bril belangrijke ontwikkelingen in de 17e eeuw.De vaststelling van de plaats van de camera beelden geklonken, zodat de bril kan geleidelijk worden in het kader van de neus.De uitvinder van Benjamin Franklin, is kortzichtig en een vooruitziende blik, 1784 bifocale glazen uitgevonden. 1825, Groot - Brittannië astronomen George Avery heeft astigmatisme kan ray ban zonnebril heren de bril.

De bril is volledig in overeenstemming met de cultuur van een land, een land van de ideologische, morele, waarden, overtuigingen, douane - en andere culturele kenmerken van de geschiedenis, met de ontwikkeling van de cultuur.Het stof en de kunst in combinatie met concrete manieren tot uiting.Het is een weerspiegeling van de vooruitgang van de beschaving, maar ook met de drager van de identiteit, de sociale status, ideeën, ray ban zonnebril heren goedkoop hobby 's, enz.

De zonnebril, zonnebril, zonnebril... Of hoe je het ook wilt noemen, het is dit jaar 85 jaar oud.Zonnebril is uitgegroeid tot een symbool van de cultuur, in de hele wereld, een zonnebril dragen, kan belemmeren de blootstelling aan de zon, de bescherming van de ogen van je, en je lijkt het Cool is, ruikt zo mystiek, met een niet alle gevoel.In de moderne zonnebril 85 verjaardag van de geboorte van Ebay heeft een kracht, niet alleen van de verkoopbevordering, met zijn uitstekende ray ban zonnebrillen mannen gegevens op basis van de capaciteit van de nieuwe heersende tendens wijst erop dat de zonnebril.